miercuri, 18 februarie 2009

Bataia la romani

Indiferent cine ce-ar zice, romanilor le e mai frica de legea pumnului decat de legea statului. Uitati-va cati incalca legea zilnic. Inclusiv eu. Traversez printre masini cu politistul in intersectie, parchez unde gasesc, mai fac un intezis, mai un semafor, mai uit cate ceva in declaratie, mai nu platesc la stat una alta, mai o semnatura, etc, etc...si chiar daca stiu ca incalc legea, nu ma ingrijoreaza.
E o reminiscentza din mentalitatea comunista, cand toti furau pe rupte, dar in mintea lor nu furau de la nimeni, luau de la stat. In schimb am remarcat ca oricine devine ascultator cand langa el apare un racket ucrainian sau sarb, oricine isi aduce aminte regulile jocului in momentul in care apare in discutie legeea batei. Imagineaza-ti un vlajgan in spatele tau care-ti arde o bata-n cap in momentul in care ai aruncat mucul de tigara pe jos. Not nice, yeah?!
Se pare ca nenea asta a inteles, si a scris mare. :))

marți, 17 februarie 2009

O minte perversa

Niciodata nu te-ai gandit la tine ca un om pervers. Nici eu. Insa intr-unul din testele specialistilor am iesit 100% "dirty mind". Uitati-va la pozele astea, sa vedeti daca nu cumva va scot astia "bolnavi" si pe voi! ;))



vineri, 13 februarie 2009

Job-uri in vremuri de criza

In vremuri de criza idei de criza.
Cu atata lume care si-a pierdut jobul devine o problema in a-ti gasi un loc de munca. Si atunci recurgi la stratageme de criza. Ca aceasta! :D



Sau in vremuri de criza alegi sa iti deschiz un business. Chiriile sunt mai mici, dar si cererea.
Creste cererea de virtual. Ne facem bloggeri cu totii, facem catene de subiecte si commenturi cu trimiteri de la un blog la altul...si ne vindem publicitatea in baza accesarilor.
Medicamente, medicamente! Si la asta e cerere mare.

luni, 2 februarie 2009

Sporturile plictiselii

Mai tineti minte pe vremea lu' Ceashca cand din lipsa de TV si internet, eram toata ziua pe afara inventand jocuri si tampenii? Le inventam din plictiseala. Nicaieri, nici macar in provincie, nu am mai vazut jucandu-se lumea Tzurca/Batacul, Pontace, Castel, cu "cornete" sau "invizibile", sa traga cu doze sau cu carbid, etc, etc, jocuri considerate stupide si periculoase azi. Pana si amaratul de Tzara, tzara vrem ostasi s-a interzis in unele scoli, e riscant sa-si luxeze copilul incheietura.
Poate ar trebui sa inventam alte jocuri, mai intelectuale si daca nu suntem in stare, sa imprumutam de la altii. Mai inventivi. Precum rusii. Astia din plictiseala inventeaza zilnic cate ceva. La jocul asta se depune efort si se face miscare, poate ar trebui sa-l imprumutam si noi...:D