luni, 28 septembrie 2009

Probleme de adaptare

Incepem sa devenim asa mici, atat de limitati la ban, ca lucrurile esentiale ne scapa din vedere.
Din ce in ce mai des ascult oameni demoralizati, cazuti, gata de actiuni la limita, doar pentru ca 'm-am certat cu iubitul, am intarzaiat cu banii de chirie sau rata la banca, s-a uitat soacra urat la mine, colegii sunt de ca*at, am auzit cuvinte cu tz,' etc, etc.
Eu cred ca ne-a tampit televizorul, din ce in ce mai putina lume are un sistem de valori sanatos. V-a murit cineva drag? Ai cancer? Copilul tau e grav bolnav? Astea sunt probleme grave, in fata carora as intelege ca ai ingenuncheat. Restul? Fac parte din viata cotidiana. Keep walking!
Ne simtim coplesiti de probleme pentru ca nu reusim sa ne adaptam. Ok, avem probleme...toti avem...dar gandul car ar trebui sa renuntzam la tigari, wiskey cu redbull in club, weekenduri la mare, noi haine, etc, etc nu se impaca deloc cu noul nostru statut. Nu ne-a invatat nimeni sa ne adaptam. Da, asta nu ne-a invatzat la scoala, degeaba am facut ani de cursuri si examene. Picam unul cate unul la examenul vietii: adaptarea.

vineri, 18 septembrie 2009

Premiul Nobel pentru Literatura

Fraza anului: castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura

“In lumea actuala, se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani, vom avea batrane cu ţîţe mari si batrani cu p**a tare, dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc” :D

miercuri, 16 septembrie 2009

marți, 8 septembrie 2009

Terminus Paradis

Pt aia mai tineri care nu au vazut filmul...si nici nu au facut armata: un zambet in vremuri de restriste.

Nina Zilli o noua Amy Winehouse a Italiei

O sa mai auziti de ea, abia lansata de Universal... nu e rea deloc!
Stilul Amy Winehouse dar prinde in draci, are si cu ce...
Enjoy it.

http://www.youtube.com/watch?v=5k_iDUIxRMA&feature=fvst