joi, 26 august 2010

Posta Romana...luata la posta!

Azi am luat in stiulete toata Posta Romana. De la angajata aia umflata de la ghiseu pana la mama aluia care ii conduce...caci tare prost sunt organizati.

Juma de ora de injuraturi...tot ce am avut mai bun, nici eu nu banuiam ca stiu atatea injuraturi.
La Posta Romana nu poti ridica o recomandata...daca nu ai buletin. E o solicitare de plata, stiu ca asta e, am vazut plicul...in plus stiu ca nu am platit impozitul forferar!
Desi am la mine cele 2 avize, permisul de conducere (pe care am trecute fotografia si toate datele de identificare)am si stampila firmei la care sunt administrator si careia ii era adresata recomandata.
Cu toate aceste lucruri nu pot ridica recomandatele. "Doar cu buletinul!" e raspunsul sec al cucoanei...si desi imi recunoaste ca de pe buletin are nevoie doar de nume si de CNP, permisul meu nu e bun. "Permisul e un document valid doar pentru politia romana!" imi spune. Sa moara m*ta! Sa mai pierd eu alte 30 de min sa ajung la oficiul nr 4 si inca 30 de min la coada. Ca sa ce! Sa se pishe pe mine o gisheista grasa cu birocratia ei. Sa nu-ti vina sa iei la posta Posta Romana.

Fac eu cinste!