luni, 24 ianuarie 2011

Dragostea dureaza 3 ani

Vorbeam zilele trecute cu un domn la 50 de ani si imi explica el cum e cu dragostea asta care dureaza toata viata. Si ca tinerii care divorteaza sunt niste idioti.

Un intreg bullshit.

Cum aveam ceva alcool in sange i-am explicat cum vad eu lucrurile: tinerii din ziua de azi au sange-n oua de divorteaza. Indiferent ca sunt barbat sau femeie.

Ca esti indragostit 1 an...se transforma in dragoste cativa ani...apoi se transforma in rutina restul vietii. Cei de varsta lor nu au avut coa*e sa divorteze, au preferat sa traiasca in gri spre cacaniu, presarat cu momente de bucurie razleatza, un fel de pestritz.
Noua generatie intelege ca nu poti sa suporti bashinile dobitocului la nesfarshit, nu poti sa oferi doar cand vrei si sa crezi ca ti se cuvina doar ca ai chef.
Ca nu poti sa te inseli pe capete si sa de faci ca nu observi doar de dragul relatiei, de a nu supara parintii, de a nu 'strica' viitorul copilului, etc, etc...
Ca nu poti sa ramai casatorit doar de ochii lumii, asa cum au facut ei acum 30-40 ani.

Sper sa nu divortez niciodata dar incurajez divortul.
O sa fac tot posibilul sa raman fericit in relatie dar nu o sa judec prietenii din jurul meu care aleg altceva. Nici pe el...nici pe ea.
Go 4 It!
Eu o sa va spun cum e sa reusesti sa fii fericit in relatie.
Poate ceilalti vor putea sa povestesca cum e sa fii fericit in mai multe relatii. :D

duminică, 9 ianuarie 2011

Old cow

Stiti filmul ala cu Old cow, new cow? in care orice noua posibila partenera e mai interesanta decat cea actuala?
Asa m-am simtit la Bansko anul asta! Statiunea ofera f multe, e probabil un 10xPredealul nostru...insa pentru ca o vizitasem deja anul trecut...n-a mai parut asa interesanta.
Aproape m-am plictisit.