joi, 16 ianuarie 2014

Sunt bucuros ca dispare de pe piata Hypremarketul Real

Acum cateva luni incepusem sa scriu acesta postare: "Azi am urat din nou Hypremarketul Real! Este a nu stiu cata oara cand cumpar ceva si e stricat. Am luat plasa cu mici, cu carne de pui, cu pizza fructe de mare de la bucataria lor, cu fructe de mare... De data asta am cumparat tacamuri de somon sa fac o ciorba de peste. Nu am inteles de ce era vesela aia de la raion ca a vandut tacamurile de somon, pestele parea de culoare roz piersica, culoara pestelui proapat. Am inteles cand am deschis punga, avea un miros greu, de imputit, de vechi.
 Am ales atunci sa nu pierd timpul si sa fac reclamatie la opc pentru ca f probabil imi vor contra argumenta ca nu am tinut carnea la rece, si nu pot demonstra asta. Vina e si a mea ca nu am mirosit pestele si mai ales ca am revenit intr-un hipermarket de cacat, unde imi mai luasem tepe."

Azi nu pot decat sa spun ca sunt foarte bucuros ca dispare acest hypermarket, o mare dezamagire cu manageri de tot rahatul (cel putin la Real Berceni unde era aproape de mine); mereu am zis ca atunci cand ai o retea de magazine, ti-e foarte usor sa rulezi marfa, si acolo unde ai vad mai mic, tii carnea 2-3 zile, nu o vinzi, o muti pe o alta locatie cu vad si ai terminat povestea, nu o tii cu saptamanaile pana se strica. Aici e clar lenea managerilor si iresponsabilitatea lor, avand in vedere ca vand carne alterata.
Oricum, meritati sa puneti lacatul pe usa!

Cadouri pentru copii : de ce casuta de joaca pentru copii?


Saptamana  trecuta a fost ziua finutei mele.  M-am tot gandit ce cadou pot sa ii cumpar si dupa multe cautari m-am hotarat la cel mai util si frumos cadou pentru varsta ei. O casuta de joaca pentru copii, cu gardulet, cu ferestre, cu sufragerie, bucatarie si dormitor. Este cea mai potrivita jucarie pentru varsta ei si are foarte multe avantaje.
In primul  rand dezvolta creativitatea si mai ales abilitatile copilului. Jucariile mici, colorate, din plus nu mi-au atras atentia, gandindu-ma ca in ziua de azi  copii sunt mai inteligenti, se dezvolta mai repede, vor sa stie mai multe lucruri intr-un timp relativ scurt.
Finuta mea este foarte jucausa, inteligenta, se plictiseste repede de jucariile micute si  lucrul acesta m-a facut sa ma gandesc la o jucarie complexa. Si  cea mai complexa jucarie dupa parerea mea este aceasta casuta pentru copii. Partea frumoasa este ca nasii mei au curte si o pot amplasa in curtea  cu verdeata din fata casei, e usor de montat.
Casutele pentru copii sunt concepute dupa modelul unei case normale, doar ca acestea sunt mai colorate si  au  diferite functii pentru ai ajuta pe copii sa se simta in largul lor. Unele casute au mai multe camere, altele doar o camera si  o bucatarie iar altele  sunt un adevarat palat unde fetitele sunt printese iar  baietii sunt printisori. Oricare ar fi marimea casutei , va asigura ca puteti sa puneti in practica povestile copilariei cu  printi, printese, zane etc.
Datorita acestor avantaje am ales pentru finuta mea cea mai potrivita casuta de joaca si sunt foarte fericita si abia astept sa ne jucam impreuna, sa intru  in lumea ei, sa retraiesc sentimentul din propria copilarie unde nu aveam astfel de avantaje.

Daca ai un copil si vrei sa-i faci un cadou deosebit , nu ezita sa-I iei o asemenea casuta pentru copii, vei vedea fericirea copilului tau cat ai  zice “casuta”.