sâmbătă, 27 iunie 2009

'Good bye, Michael!"

"A murit Michael!"
Asa am fost intampinat ieri la munca.
Am raspuns sec: "Bine c-a murit! Nu-mi pare rau!"

Pt replica asta mi-am luat o multzime de muiutz. Toata ziua, de la toata lumea. Fani peste tot.

Sa fim bine intelesi...nu am spus ca nu mi-a placut muzica omului, am spus ca nu mi-a placut omul. Muzica pot sa i-o ascult si acum ca e mort.
Pt mine Michael Jackson a fost un om fals, care a incercat toata viata sa para ce nu era. Adica un om de cacat. Ca a donat bani in stanga si-n dreapta? Asa si? Cand iti vin banii pe banda rulanta cred si eu ca ti-e usor sa-i dai. Si Gigi Becali da. Poate ar trebui sa-l apreciez acum si pe Gigi Becali care da ca sa-l vada cel de sus si sa-i spele pacatele. Neoficial...plateste indulgente.
"Da, dar muzica conteaza..."
Muzica, da, opera...a lasat ceva in urma. Asa este. Si Adrian Paunescu a lasat in urma o opera literara...si un Cenaclu Flacara...dar asta nu inseamna ca nu o sa ma bucur cand o sa moara porcul Paunescu. Cine cunoaste parcursul lui stie despre ce vorbesc. Opera pot sa i-o citesc si cu el tamaiat.

Stiu ca nu suna bine in urechile celorlalti, dar asta simt si as minti sa spun ca simt altfel.
So, Drum bun Michael, de la Budapest.

4 comentarii:

complexdelta spunea...

agresiv, poate pe buna dreptate dar artisti sunt totusi si ei oameni desi ii vedem perfecti , grasesc plang si mor ca noi toti , michael va ramane mare ca artist , si este om ca toti oameni in afara scenei , moartea nu iarta pe nimeni si nici pe el , nu la iertat ...... dumnezeu sa il odihneasca .....

Anonim spunea...

Esti praffff !
Mie'mi plac: Gutza, Roxy manelista si Marian valorosu' si nu mai comentez ...

Anonim spunea...

Banii care i-au venit pe banda rulanta au fost bani munciti, nu crezi? Poate a avut oportunitati pe care tu, eu sau altii nu le au, dar asta nu mai e oricum problema nimanui...la fel cum tot problema lui ramane ce facea in viata privata si cui dona si ce dona si de ce dona. Sunt de acord cu tine totusi intr-o privinta, muzica lui se poate asculta si acum ca e mort, dar sa spui...mi s-a parut mereu un om fals si ma bucur ca a murit mi se pare...cam deplasat. Parerea mea. Imi cer scuze pentru comentariu daca deranjeaza, dar nu m-am putut abtine:D

Unknown spunea...

Artistul e si el om...dar daca omul ala uita de unde a plecat... ;)
Artistul oricum a ramas, va ramane, ne vom bucura de opera lui...sunt 10-15 ani de cand Michael a disparut de pe scena. Acum ca a murit il vom face si mai legenda.