miercuri, 3 iunie 2009

Mictionare placuta

Saptamana trecuta s-a intamplat un miracol. La baie la baieti a fost curat, bai, da CURAT! Acum vine partea unde ma laud: am pus un nou afis la baie. N-a fost cel mai apreciat, chiar am fost catalogat "fara toate tziglele pe casa" dar macar a avut efect. E un pic misogin, dar avand in vedere ca e in baia barbatilor...o sa fie primit!
Vi-l dau si voua in share, poate vreti sa-l puneti si voi, cei carora le fleoscaie urina sub picioare cand intra in baie.

" In atentia domnului cu p*la atat de mare incat nu si-o poate tine in mana in timp ce urineaza: Avem rugamintea sa foloseti toaleta asezat ca femeile daca nu esti in stare sa urinezi fara sa stropesti capacul sau pe jos; si daca tot ai stropit, ia niste hartie igienica si sterge, Tzarane!
Multumesc anticipat,
Colegii"

2 comentarii:

krystian88 spunea...

Tare afishul de la baie imediat ce l-am vazut mi-am dat seama k tu l-ai scris!!!!:)) Ce sa zic tare blogul!Tzin sa zic k ai fost un boss super cool si acum un coleg prea de gashca!! felicitari tine-o tot asa! Iti doresc sanatate maxima si fericire exagerata!;)
(de la unu' kre a fost pe la seco...)bb

Unknown spunea...

Pt partea cu afishul imi asum meritele...pt partea cu ex boss...e direct perie! :P
Glumesc, bai aici se comenteaza despre postari, nu despre John...