vineri, 21 august 2009

Dinamo a lu' Borcea

Bah voi o stiti pe Dinamo aia de Champions League? Aia a lu' Borcea? Am zis sa nu scriu nimic de rau, ca si asa sunt oamenii amaratzi zilele astea...dar nu m-a rabdat inima.

De fotbal nu zic nimic...ca la Dinamo oricum echipa nu stie, nu joaca, asa ca nu are rost sa vbm despre fotbal.
Vorbim despre public. Asa public mai rar. Eu cred ca nu au inteles ce inseamna sportul si cine este publicul.

Din ce in ce mai putini iubitori de sport in public(publicul de la stadion). Din ce in ce mai multa golanie in public. Publicul ar fi parasit stadionul la asa joc. Huliganii au intrat pe teren la asa joc.
Imi place sa cred ca asta e momentul 0, ca Dinamo va fii suspendata 2 ani din cupele europene si ca huliganii vor ajunge sa ia bataie de la public. Nu stadionul suspendat, echipa! Serios, politia oricum nu face nimic, steward-zii nici atat.
Dar publicul care vrea sa vina la meciuri, iubitorii de fotbal, dupa 2 ani de stat pe bara, ori nu mai vin deloc la meciuri...ori vin si de frica sa nu le suspende echipa din nou o sa bata ei huliganii.
Vise. Vor mai trece 10 de ani pana opinia publica va lua atitudine...pana vom pricepe ca legea lu' Mitica impotriva huliganismului nu era chiar asa de rea.

PS reactia stelistilor de la Romana (de aseara) nu a fost decat bataie intre huliganii celor 2 echipe, nimic laudabil, nimic pardonabil. Din pacate si oameni de pe strada au avut de suferit, as usual.

PS Hai Dinamo, in B, in C, ca acolo nu mai vin huliganii la stadion

Niciun comentariu: