sâmbătă, 27 iunie 2009

'Good bye, Michael!"

"A murit Michael!"
Asa am fost intampinat ieri la munca.
Am raspuns sec: "Bine c-a murit! Nu-mi pare rau!"

Pt replica asta mi-am luat o multzime de muiutz. Toata ziua, de la toata lumea. Fani peste tot.

Sa fim bine intelesi...nu am spus ca nu mi-a placut muzica omului, am spus ca nu mi-a placut omul. Muzica pot sa i-o ascult si acum ca e mort.
Pt mine Michael Jackson a fost un om fals, care a incercat toata viata sa para ce nu era. Adica un om de cacat. Ca a donat bani in stanga si-n dreapta? Asa si? Cand iti vin banii pe banda rulanta cred si eu ca ti-e usor sa-i dai. Si Gigi Becali da. Poate ar trebui sa-l apreciez acum si pe Gigi Becali care da ca sa-l vada cel de sus si sa-i spele pacatele. Neoficial...plateste indulgente.
"Da, dar muzica conteaza..."
Muzica, da, opera...a lasat ceva in urma. Asa este. Si Adrian Paunescu a lasat in urma o opera literara...si un Cenaclu Flacara...dar asta nu inseamna ca nu o sa ma bucur cand o sa moara porcul Paunescu. Cine cunoaste parcursul lui stie despre ce vorbesc. Opera pot sa i-o citesc si cu el tamaiat.

Stiu ca nu suna bine in urechile celorlalti, dar asta simt si as minti sa spun ca simt altfel.
So, Drum bun Michael, de la Budapest.

miercuri, 24 iunie 2009

Glume la telefon



Am ras cu lacrimi. De mult nu mai rasesem asa. Va dati seama cat de bun ar fi asta in vanzari? Poate ca ar trebui sa bage cursuri de teatru cei din vanzari. Zic.

Teapa de weekend

Stiti postarea aia cu 1 Mai in Bulgaria la super pret? Acum va share-uiesc cum sa spargi la 2 stele de doua ori mai multi bani decat la 4 stele la super All Inclusive.
Simplu. Te duci pana la Balcic, la mocangeala. Bullshit.
De fapt c*cat curat. Nici macar la bulgari nu mai e moca. E ca la noi. Ce e ieftin la bulgari este in continuare...e all inclusive.
In Balcic cazare faina la Hotel Enigma, intre Balcic si Albena, 2 stele, 15-20 euro camera, conditii f bune. Exceptie face micul dejun. Prost rau. Dar alfel mancatul pe terase si bautura pe plaja iti face gaura in buzunar, cam ca si la noi. Bine , daca esti pus pe salate si ciorbe, te scoti, astea sunt ieftinache. Daca esti mancator de carne(nu de c*cat) te simti ca acasa, mananci condimentat la pret piperat. Apoi, de ce sa te mai duci la bugari sa vezi numai grase cu pieile cazute, trecute de 50 de ani, te poti duce la Slanic Prahova daca vrei asa priveliste.
Plaja in Balcic aproape ca nu exista.
Mi-am dat seama la jumatatea articoului ca nu sunt f fluent. Nici f treaz. NP.
Ospatarii sunt amabili, vorbesc toti(cei intalniti) ceva engleza, ceva romana(oare ceva tiganeste or sti?).
Daca vizitati castelul Reginei Maria nu parcati in parcarea cu plata..nu costa decat vreo 5 ron /ora, nici in buricul Bucurestiului nu costa atat. Acelasi proprietar ce are parcarea teapa are si restaurantul teapa: "Ariciul". Langa.
Si langa Ariciul astuia este Steak House Kedar, unde puteti cere un platou special: nu e in meniu, costa 24 de euro si mananci bine 3 persoane. Printre altele am recunoscut carne de pui, vitel, porc, ciuperci, ardei, ceapa, branza...toate astea intr-un fel de tuci plat abia scos de la cuptor, cu branza bolborosinda si mirosind dumnezeieste.
Bere beti la sticla, la draft e pipi. Zagorka e buna.
Mai e bun vinul de la cramele de la curtea reginei. Vin bun, vechi si scump. Dar o data te duci la castelul reginei Mariei. Ai vazut tot, a doua oara nu te mai duci. Ce scrie pe pereti pe acolo nu prea conteaza, e istorie, adica povesti retusate despre adevaruri ce nu se puteau spune. Gata. Cam atat am avut in share.
Data viitoare nu mai bag BG fara toti inclushi, ca ie mai ieftin. Pa.
PS aia cititorii de Gazeta Sporturilor ne-online gasiti la 5 lei/2 Lv. Prosport-ul :D

marți, 16 iunie 2009

Parul de la tzurca

Mai primesc zilele trecute cativa pitici gratis.
Ma delectez cu continutul postarii si nu ca nu as fi de acord in parte cu omul, dar la teatru as mai merge din cand in cand. Mai ales cand te invita cate un prieten, care culmea, joaca in sfarsit. Si e interesant sa-i vezi in ipostaze pe care altfel nu-i vezi.(Ca unii isi joaca piese de teatru si-n viatza de zi cu zi...e un alt discurs, fake total, am vazut si d-astia).

In schimb ii dau dreptate cu parul de la tzurca(care nici n-ajuta, nici nu-ncurca!).
Frate, ce de par lauda prin parti puturoase oamenii astia!... Cica e cool, esti aproape de natura. Lasa ca au fost stramosii mei destul aproape de natura, nu se spalau la c*r, printre altele... macar atat sa fi evoluat si noi, apa sa o fi re-descoperit.
Da' pana mea, intelectuali !
Oricum, cititi-i si articolul baiatului, spre final chiar isi argumenteaza punctul de vedere, nu bate campii tot articolul :D
http://www.piticigratis.com/2009/06/teatrul-e-inutil-si-acolo-se-duc-numai-cacati-cu-ochi

joi, 11 iunie 2009

Romania

E Romania! Asa cum o stii si tu!

miercuri, 3 iunie 2009

Sotul violent

EA: Ma grabesc spre casa, e tarziu si sotul meu devine violent cand ajung tarziu!
EU: (usor contrariat) E violent?!
EA: Nu, dar asa imi place mie sa cred!

(discutie virtuala cu o tanara de 20 de ani)

Oameni

Am cunoscut multi oameni geniali in felul lor...oameni care fac gesturi de umanitate incredibile...oameni care aduna in interiorul lor lumi intregi...dar in acelasi timp acestia evita sau refuza sa apara in media. Acesti oameni nu vor sa fie nicodata shefi, lideri sau oameni politici. Ma intreb de ce. De fapt mint, nu ma intreb.

Mictionare placuta

Saptamana trecuta s-a intamplat un miracol. La baie la baieti a fost curat, bai, da CURAT! Acum vine partea unde ma laud: am pus un nou afis la baie. N-a fost cel mai apreciat, chiar am fost catalogat "fara toate tziglele pe casa" dar macar a avut efect. E un pic misogin, dar avand in vedere ca e in baia barbatilor...o sa fie primit!
Vi-l dau si voua in share, poate vreti sa-l puneti si voi, cei carora le fleoscaie urina sub picioare cand intra in baie.

" In atentia domnului cu p*la atat de mare incat nu si-o poate tine in mana in timp ce urineaza: Avem rugamintea sa foloseti toaleta asezat ca femeile daca nu esti in stare sa urinezi fara sa stropesti capacul sau pe jos; si daca tot ai stropit, ia niste hartie igienica si sterge, Tzarane!
Multumesc anticipat,
Colegii"

marți, 2 iunie 2009

Divortzata lui D.

Vorbeam cu D. zilele trecute. Printre altele imi povesteste :"Sunt fascinat de o colega care aduce cu tot ceea ce am visat vreodata: fata faina, cu minte brici, sufletul petrecerii, cu zambet ce ingenuncheaza nazurile oricarui armasar, invie gandurile cele mai ascunse, nelinistile de mult uitate; e clar oricui ca si ea isi face de lucru in preajma mea...insa are un singur punct care ma ingenuncheaza chiar si pe mine: e divortata, cu copil. Mi-ar fi placut sa fiu atat de deschis incat sa ma gandesc la ea ca la o posibila relatie, mi-ar fi placut ca parintii mei sa o accepte!" (Am incercat sa redau cat mai exact, era pe acolo pledoaria, dar era si mult alcool)
M-a intristat discutia...dar nu pt ca se raporta atat la opinia parintilor lui...cat la faptul ca la 33 de ani inca mai crede in fecioare virgine care iti tin familia pana la adanc batraneti.
Pe de alta parte, eu...cu cat inaintez in varsta imi dau seama ca desi imi doresc asta de ceva ani...casnicia aia faina de 40-50 de ani la care am visat mereu e o fantasma...si ca cele mai reusite casnicii sunt cele de 3 ani. Sper sa nu imi dau dreptate si in practica. In nesimtirea lui Dan Chisu imi da dreptate. Reprezinta tot ce nu vreau sa ajung: batran, singur, fals, prostind pustioaice.
Si totusi...asa ma vad, pe mine si pe multi dintre prietenii mei familisti. Oare daca as avea un copil si as fi divortzat mi-ar scadea cota? L-am intrebat si pe D. acelasi lucru...a refuzat sa se gandeasca cum ar fi in postura asta. Prefera varianta light, a vietii fara complicatii...si asa are prea putin timp pt el...ma intreb cum va gandi peste 10 ani.

Imi aduc aminte cum gandeam eu despre varsta optima pt casatorie:
*la 18 ani ziceam...bai, in facultate gasesti persoana potrivita...termini facultatea si te casatoresti, e firesc asa;
*ajungi acolo si termini faculta, gandesti ca pe la 25-27 e o varsta numai buna...gasesti intre timp un job, te pui un pic pe picioare, ai de unde sa pleci in viatza,,,
*ajungi la varsta aia si zici ca pe la 30-32 probabil e ok sa te casatoresti, intre timp dai prioritate carierei, ca asta e prioritatea nr unu' momentan,,,,
*la 30-32 gandesti ca 34-35 e varsta optima...te-ai stabilizat, sentimental, social, financiar...ma gandesc cu groaza cum o sa gandesc la 35 de ani. Nu de alta dar stiu si eu bancul ala cu "Tot ce imi doresc acum e o iubita cu tzatze mari!" Sper ca-l stiti si voi. E educational.
D.! Un singur sfat! De divortzate d-astea cu copil o sa fie pamantul plin peste 10 ani,,,o sa fie la fel de firesti ca surorile noastre...asa ca lasa tampeniile, iti place fata, cauta sa vezi daca alearga cu tine prin viatza in urmatorii x ani, unde x e singura necunoscuta! ;)
Bafta D.!