luni, 19 iulie 2010

DEX ON LINE

Stiti ce m-a surprins zilele trecute? dexonline.ro este pe locul 28 pe trafic.ro.
Vizitatori în ultimele 30 de zile: 892.783. Optsutenouazecisidouademiisaptesuteoptzecisitrei.
Va dati seama cata lume a avut nevoie de DEX in ultima luna?
Va dati sema ce inseamna asta? Sunt trist.

8 comentarii:

Daniel C spunea...

Si eu am avut nevoie de dex on line in ultimele lunii si l-am accesat. Ma acuza prietena ca trisez la scrabble - inventez cuvinte. Se pune?

mihai brasov spunea...

Eu nu sunt trist. E bine ca oamenii se mai si informeaza. De ex. eu (la 23 de ani) nu stiam ce inseamna metafizica... E trist ?

Unknown spunea...

ziceam ca sunt trist ca atata lume are nevoie de DEX.

Unknown spunea...

ca de obicei commenturile le primes pe mess nu pe blog. Un prieten imi spunea ca si eu am nevoie de DEX, ca si eu mai gresesc. Mi se pare firesc sa mai gresesc, eu scriu aici ca pe mess...in graba, necenzurat, si de multe ori beat.
In plus eu scriu si gresesc proportional cu nivelul meu de cultura: un 9 pe scara 1-10. Nu sunt Patapievici si nici n-as vrea, Patapievici e laba trista, cu tot cu creierul lui.

In schimb prietenul a notat un lucru bun, ca si Mihai din Brasov: faptul ca e bine ca lumea cauta sa se informeze/corecteze.

Te doare mintea... spunea...

nu ne-am nascut invatati..omul invata toata viata asa ca nu te preocupa;)!

Anonim spunea...

ba din contra, asta inseamna ca lumea mai si citeste, si nu trece nepasatoare peste intelesul cuvintelor, ar trebuiu sa te bucure: romanii mai si folosesc dexul.

Alice spunea...

mie nu mi se pare asa trist. oricat de destept ai fi, tot sunt anumite cuvinte de care nu ai auzit. vei fi surprins, dar sunt multe persoane care chiar daca au auzit de un cuvant, nu stiu ce inseamna si incep sa il foloseasca aiurea...
mai bine asa, macar se documenteaza lumea.
:))
si btw. imi place cum scrii

Catalin spunea...

nu cred ca ar trebui sa fii trist