duminică, 3 iulie 2011

Camera de garda

Ati fost vreodata la urgenta? La municipal? stiti, spitalul ala universitar...ala din sistemul ala la care cotizam mii de euro/an.
Daca cumva ajungi la urgenta, risti sa mori.
Imbulzeala e atat de mare si dezorganizarea atat de crancena ca ma mir ca salveaza pe cineva...

Si daca ai doar o toxi-infectie alimentara, esti livid si rece ca gheata si horcani a voma esti pierdut, nu te baga nimeni in seama cateva ore bune...prioritari sunt tiganii si taranii cu fata sparta, ca deh, au baut prea mult si si-au spart fata intre ei.

Caz concret: un roman tiganizat cu fata de Buftea, cicatrice deschisa pe fata, inca beat. Considerat prioritate. Dupa ce iese, injura doctorii care abia l-au tratat, isi smulge bandajul de pe fata si se ia la bataie cu agentii de paza ai spitalului, ca l-au rugat sa iasa afara. Nice.

Oare ce-ar fi zis Hitler...

3 comentarii:

Anonim spunea...

ehehe, bine ca nu i-au si batut pe doctori, am vazut cazuri, si paznicii aia de la firma de securitate decat ziceau : "Potoliti-va domnule, potoliti-va!"

Anonim spunea...

Medicii aia sunt niste eroi. Tocmai pentru ca pot trata specimene ca alea despre care vorbesti! Daca tot faci aluzii rasiste, inseamna ca esti de acord si cu parerea de cacat pe care o au strainii fata de romani.

Unknown spunea...

Stii cum e cu adevarul e undeva la mijloc? Au si strainii dreptatea lor, uneori suntem prea aproape si prea familiari de lucrurile gresite care se intampla.

Eu unul nu as trata astfel de oameni, sau i-as trata ca atare: te comporti ca un animal, te tratez ca pe un animal: te sedez, eventual te leg, sa pot opera in liniste. Daca iti bati joc de munca mea suporti consecintele, adica beneficiezi de asistenta in ordinea prioritarilor...