joi, 16 ianuarie 2014

Sunt bucuros ca dispare de pe piata Hypremarketul Real

Acum cateva luni incepusem sa scriu acesta postare: "Azi am urat din nou Hypremarketul Real! Este a nu stiu cata oara cand cumpar ceva si e stricat. Am luat plasa cu mici, cu carne de pui, cu pizza fructe de mare de la bucataria lor, cu fructe de mare... De data asta am cumparat tacamuri de somon sa fac o ciorba de peste. Nu am inteles de ce era vesela aia de la raion ca a vandut tacamurile de somon, pestele parea de culoare roz piersica, culoara pestelui proapat. Am inteles cand am deschis punga, avea un miros greu, de imputit, de vechi.
 Am ales atunci sa nu pierd timpul si sa fac reclamatie la opc pentru ca f probabil imi vor contra argumenta ca nu am tinut carnea la rece, si nu pot demonstra asta. Vina e si a mea ca nu am mirosit pestele si mai ales ca am revenit intr-un hipermarket de cacat, unde imi mai luasem tepe."

Azi nu pot decat sa spun ca sunt foarte bucuros ca dispare acest hypermarket, o mare dezamagire cu manageri de tot rahatul (cel putin la Real Berceni unde era aproape de mine); mereu am zis ca atunci cand ai o retea de magazine, ti-e foarte usor sa rulezi marfa, si acolo unde ai vad mai mic, tii carnea 2-3 zile, nu o vinzi, o muti pe o alta locatie cu vad si ai terminat povestea, nu o tii cu saptamanaile pana se strica. Aici e clar lenea managerilor si iresponsabilitatea lor, avand in vedere ca vand carne alterata.
Oricum, meritati sa puneti lacatul pe usa!

Niciun comentariu: