miercuri, 24 iunie 2009

Teapa de weekend

Stiti postarea aia cu 1 Mai in Bulgaria la super pret? Acum va share-uiesc cum sa spargi la 2 stele de doua ori mai multi bani decat la 4 stele la super All Inclusive.
Simplu. Te duci pana la Balcic, la mocangeala. Bullshit.
De fapt c*cat curat. Nici macar la bulgari nu mai e moca. E ca la noi. Ce e ieftin la bulgari este in continuare...e all inclusive.
In Balcic cazare faina la Hotel Enigma, intre Balcic si Albena, 2 stele, 15-20 euro camera, conditii f bune. Exceptie face micul dejun. Prost rau. Dar alfel mancatul pe terase si bautura pe plaja iti face gaura in buzunar, cam ca si la noi. Bine , daca esti pus pe salate si ciorbe, te scoti, astea sunt ieftinache. Daca esti mancator de carne(nu de c*cat) te simti ca acasa, mananci condimentat la pret piperat. Apoi, de ce sa te mai duci la bugari sa vezi numai grase cu pieile cazute, trecute de 50 de ani, te poti duce la Slanic Prahova daca vrei asa priveliste.
Plaja in Balcic aproape ca nu exista.
Mi-am dat seama la jumatatea articoului ca nu sunt f fluent. Nici f treaz. NP.
Ospatarii sunt amabili, vorbesc toti(cei intalniti) ceva engleza, ceva romana(oare ceva tiganeste or sti?).
Daca vizitati castelul Reginei Maria nu parcati in parcarea cu plata..nu costa decat vreo 5 ron /ora, nici in buricul Bucurestiului nu costa atat. Acelasi proprietar ce are parcarea teapa are si restaurantul teapa: "Ariciul". Langa.
Si langa Ariciul astuia este Steak House Kedar, unde puteti cere un platou special: nu e in meniu, costa 24 de euro si mananci bine 3 persoane. Printre altele am recunoscut carne de pui, vitel, porc, ciuperci, ardei, ceapa, branza...toate astea intr-un fel de tuci plat abia scos de la cuptor, cu branza bolborosinda si mirosind dumnezeieste.
Bere beti la sticla, la draft e pipi. Zagorka e buna.
Mai e bun vinul de la cramele de la curtea reginei. Vin bun, vechi si scump. Dar o data te duci la castelul reginei Mariei. Ai vazut tot, a doua oara nu te mai duci. Ce scrie pe pereti pe acolo nu prea conteaza, e istorie, adica povesti retusate despre adevaruri ce nu se puteau spune. Gata. Cam atat am avut in share.
Data viitoare nu mai bag BG fara toti inclushi, ca ie mai ieftin. Pa.
PS aia cititorii de Gazeta Sporturilor ne-online gasiti la 5 lei/2 Lv. Prosport-ul :D

4 comentarii:

doina spunea...

da un buzz azi sa iti dau niste poze ca sa iti completezi poastarea

Anonim spunea...

24 de leva, nu de euro

Doina Goanta spunea...

mi se pare o realitate foarte deformata in articolul asta al tau.
1. la 35 euro/zi apartamentul, vrei sa mananci icre negre la micul dejun? la noi la 2 stele nici nu cred ca au aia notiunea de mic dejun.
2. exagerata si nedreapta este si faza cu "batranele cu pielea cazuta"...mie chiar nu mi s-a parut ca la balcik erau batrane, erau familisti (dar in niciun caz batrani) si chiar fete f tinere si unele chiar "bune".
Batarani erau mai multi pe la albena, pt ca deocamdata tinerii nu si-au luat concediu...asta vara , la nisipurile de aur, erau o multime de bunaciuni..ma rog, daca pentru asta te duci la mare.

3. nu stiu de ce te asteptai la mocangeala...oricum, e mai ieftin si mai bine ca la noi.

4. de unde stii tu ca restaurantul ariciul e "teapa" ? ai mancat acolo?

5. plaja e mica, dar faci 10 minute pana in albena..plus ca ai vazut ca erau inca 2 plaje la castel..desi acolo cred ca era scump

6. si la all inclusive a fost ieftin de 1 mai..iti garantez ca in iulie si august e departe de ieftin.

Unknown spunea...

Normal ca e deformata realitatea....e un subiectivism accentuat, doar am declarat ca nu eram f treaz...cum ai vrea sa fie articolul...tratat de sinceritate?
1. nu am raportat cu la noi...ci cu cu la ei de 1 mai; cu ultima experientza, cu ultima postare data in share.
2. daca ai fi fost barbat singur, ai fi vazut si batranele, multe rau (daca le raportez la plajele Romaniei)
3. nu stiu pt ce te duci tu la mare, eu stiu de ce ma duc :D
4. daca realizezi ca de fapt raportul nu e x leva impartit la 2 ci 100 ron = 40 leva iti dai seama ca raportul e 2.5...si ca preturile sunt exact ca la noi...si chiar mai scumpe la anumite lucruri...avand in vedere ca vorbim de Balcic si Albena...care chipurile sunt mai ieftine...
4. Nu am mancat la Ariciul, e teapa doar parcarea...si restaurantul are nume de teapa...dar cum nu eram f treaz...imi permiteam sa emit judecati nefondate! ;))
5. nu are sens sa comentez, eu ma refeream la Bacic
6. Vazusem deja preturile la Bolero 4* super all inclusive in august..ieseam mai ieftin! Pe bune. Try it! traiasca Bolero! Mai incerc o data anul asta.