Cine a pus numele terasei "La Mitocanu'" multa scoala a avut. Un nume mai bun nici ca se potrivea. Daca pe vremuri era o terasa specifica pt Vama, azi se vrea un loc cu ospatari nesimtitzi, pretzuri de Bucuresti, mancare proasta si WC infect.
Daca e 11 dimineatza, esti vegetarian si vrei sa mananci ceva la Mitocanu' asta, nu ai o shansa. Ceri o salata... nu ti-o aduce decat daca comanzi si altceva carne. SUNT VEGETARIAN! Atunci va aduc o salata 'XXXXXXX'! Esti nebun? Vrei sa mananc ce vrei tu? Pe banii mei? Vreau o portie de catofi nature atunci! Nu pot, ca trebuie sa comandati si carne ceva, CA CArtofii sunt garnitura!
Adica dupa 40 de minute in care strigam dupa ospatar si ne spune ca vine in 2 min, dupa 40 de min in care am consumat deja 15-20 de beri(pe 8 guri nu va ganditi la prostii) ma mai pui si sa ma cert cu ospatarii? Pai imi bag p**a-n el de Mitocan!
Se aseaza la masa un prieten vamaiot cu acte 'stagionale', si ne vinde pontul: baietii de la bucatarie nu se inteleg cu ospatarii si invers, si si-o trag unii altora; nu iau comenzile minute bune, si apoi dau toate comenzile o data, ca sa scuipe sange bucataru'. Pai si io? Ce vina am eu? Eu nu vreau in mancarea mea scuipat cu sange!!!
Ai dracu' bulgari, cu ceafa aia a lor groasa, ne dau clasa dimineatza, la pranz si seara! Cinste lor! M**e Mitocanului!
Un comentariu:
"la mitocanu" carnivor asta se pare ca inca se aplica "conditionarea" de pe vremea lu ceasca, iti mai amintesti ca pentru 1 kg de banane trebuia sa cumperi conditionat si o cutie de creveti sau chibrituri sau cine stie ce mai era expirat sau pe cale de expirare prin magazin.
tare postul, ar trebui sa fie mai putini snobi pe lume si mai multi oameni care sa nu mai tolereze mizeriile mitocanilor.
"La mitocanu" business mantra - "bine-ati venit, doriti carne cu carnitza natur, pasata, in sange sau la cuptor? sa va stea in gat!"
Trimiteți un comentariu