marți, 15 iulie 2008

Mai bine sa moara tanarul din videoclip

Total intamplator am ajuns azi pe acest link.
Una dintre cele mai vii reclame de pe piata, cu moartea in prim plan. E una dintre reclamele ce atrag puternic atentia si raman intiparite, pentru ca ceva loveste, frapeaza. Moartea. Doar in momentul in care moare cineva, viata noastra are un real refresh. Prioritatile in viata se reaseaza.

Motoristii sunt un brand, o marca tribala "noi apartinem acestui brand, avem acest stigmat".
E drept, formeaza un grup, se reunesc, au anumite ritualuri, se dau pe strazi, e cool, senzatiile sunt pe masura, femeile se apropie atrase ca de un magnet, insa in Romania unde in trafic nimeni nu respecta pe nimeni si unde regula ce patroneaza este "nu e mai mare ca mine trebuie sa-mi dea prioritate" ... aici motoristii sunt carne de tun. Numai ideea ca ai motor, in ochii romanului "te dai mare" si atunci esti un inamic in trafic. In plus, cea mai mare rata a accidentelor de motor sau masina sunt provocate de tineri intre 18 si 24 de ani, apoi categoria de varsta 25-34. Varsta la care sangele circula mai rpd, alcoolul e omniprezent, din ce in ce mai mult si drogul.
Ideea de a face acest videoclip e foarte buna, insa ar trebui difuzat periodic pe TV, chiar daca CNA-ul cu siguranta se va opune, mesajul fiind mult prea dur. As propune un lobby PRO, singura modalitate de a trage un semnal de alarma si a lupta cu inconstienta unor tineri, e moartea cuiva! Mai bine sa fie a celui din videoclip!

Niciun comentariu: