luni, 28 iulie 2008

"We need Hungary for a Love Revolution"

Azi va share-uiesc cateva ganduri legate despre concertul lui Lenny Kravitz, cum ma astept de altfel sa faca multi dintre cei prezenti acolo...

1.M-a shocat pretul pus la un pahar de bere de 0.3L, de Heineken, in calitate de sponsor: 2 jetoane, adica 5 RON!!! Cei care erau in stadion sigur nu erau muritori de foame la cat costase biletul...dar daca tu sponsorizezi un eveniment pune produsul la un pret accesibil, nu fa japca! Un mare - pt Heineken.

2.Apoi ne-am luat m**e la noi acasa, chiar de la Lenny: "We need Hungary for a Love Revolution!" Era comisa. A incercat sa se scoata, ca duce o viatza intr-o cutie...ca stie unde este, ca a folosit doar cuvantul gresit...bullshit! Nu, nu accept sa imi scuipe in mancare la mine acasa. Nici publicul nu l-a iertat: de la huiduielile aparute imediat dupa ce a gresit tara...pana la replicile genul "Hello Ungaria!" Wellcome to Hungary!", "M**e bah!" care s-au auzit din public pana spre finalul concertului, au aratat inca o data ca romanul e deschis si primitor, dar nu te iarta cand il desconsideri. Pret de 3-4 melodii dupa ce a comis-o, Lenny a pierdut publicul. Apoi usor usor lumea si-a adus aminte ca a venit sa vada un concert si sa se simta bine, Lenny a trecut la hiturile consacrate si publicul a cantat alaturi de el. Cand a ajuns la partea cu Love Revolution lumea chiar a fost in transa, a cuplat frumos.

3.Complimente departamentului de marketing, spre final iesirile lui Lenny in public au avut 2 puncte focalizatoare, sub lumina reflectoarelor: primul stop chiar in fata reclamei cu Raiffeisen, a doua chiar la cea cu Heineken. Singurele 2 reclame de pe partea aceea. 'Intamplatoare' opririle. Ma intreb cat oare i-a costat in plus...

In rest un public bun, dar doar pe gazon. In tribune erau veniti la meci. Venisera mai devreme, meciul nu incepuse inca, asteptau sa treaca spectacolul. Pana si omu' a fost mirat.

Oricum, in ansamblu reprezentatia nu a fost deloc rea, si ideea promovata prin Love Revolution e o gura de aer proaspat...merita ascultat albumul.

Niciun comentariu: