miercuri, 20 august 2008

Atza catre Vama Veche

In prima zi de concediu am dat o fuga pana in Vama. Norocul nostru s-a numit Mihai, care a descoperit pe blogul Corinei o postare despre o varianta de traseu spre Vama Veche, dintotdeauna acolo, dar necunoscuta/neutilizata de cei mai multi. Cea de la iesirea de pe pod la Cernavoda spre Cochirleni, prin Adamclisi, Negru Voda, Mangalia(centura)-Vama Veche. 3 ore 45 min. Drum liber, de tara, f bun pt un drum judetean/national. Daca la dus deja blocaj se creease de la iesirea de pe autostrada, chiar de pe pod, pe drumul de Cochirleni am gasit vreo 400 de roti toate, daca numaram si carutele. Duminica seara la intoarcere am facut tot 3 ore 45', in timp ce prietenii nostri care au preferat varianta Vama-Constanza-Cernavoda-Buc au facut 8 ore. 8 ORE! Trafic, accidente, nervi, blocaje.
Pai iti bagi shtanga in ea de mare daca mori cu zile pe drum!

Recomand cu caldura varianta Cochirleni. Trafic liber, peisaje super faine iar mai nou au pus si indicatoare. Totusi, e bine sa ai o harta, ca nu se stie ce sosele neasfaltate nimeresti daca luati traseul doar de pe blogul Corinei. :D (Mihai stie!)
Atza catre Vama, da-i bice birjar!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Super! Auzeam mereu la radiouri traseul ocolitor prin negru voda, dar ma feream mereu de el, ca nah,drumul cel mai scurt e drumul cunoscut. Multzam fain! David