marți, 29 iulie 2008

Din preocuparile romanilor

Ma purtara sfintzii pe un forum. De fapt, mint, nu sfintzii, ci sora-mea, ca ea mi l-a trimis.

M-am crucit ce discutii apoteotice poate starni ideea de epilat anal.
Vine unu' cu o idee scoasa din cap de 'cuvant din 4 litere', si toata lumea sare sa-si dea cu parerea. Inclusiv eu, nu la ei pe forum, ci la mine pe blog.

"oare se pot scoate firele cu o penseta? desi epilarea prin smulgere este cam dureroasa..." Ma intreb daca asta este generatia X sau Y. Sper ca Y.
"Propun infiintarea unei companii producatoare de peruci de fund" spune altul, mai sclipitor. Cred ca in viata de zi cu zi asta e Art Director sau Copy Writter.
Romanul e plin de idei, dar si de rahat. Pana sa descopere bideul, mai debiteaza cate o ineptie.

Oricum, ideea cu epilatul le-ar fi fost sugerata cu siguranta 'baietzilor'din concurs. Din ne/fericire baietii care comentau pe forum nu cunosteau concursul. Incredibil ca exista si astfel de concursuri dar bine ca nu exista la noi, caci avand in vedere ca avem oameni preocupati de fl**ii din c*r, cine stie ce concurs propuneau.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ole John, asta a fost prea tare prietene. eu traiesc cu speranta si increderea in simtul umorului specific romanilor, si mai mult chiar, sper ca acest forum este "la misto" ca de nu...mi-e teama ca generatia X, Y sau mai bine Z, la coada alfabetului sa fim in ton cu tema data, se va duce de rapa inainte chiar sa apuce sa urce/ construiasca ceva.