joi, 30 octombrie 2008

Devenim un popor de televizoristi!

Zi de zi dedicam din ce in ce mai mult timp televiziorului si calculatorului, in detrimentul sportului, iesirilor in oras sau intalnirilor cu prietenii.
Un prieten imi spunea ieri "E mai ieftin sa 'ies in orash la mine acasa! Imi iau 2-3 beri sau o sticla de vin, imi bag 10 episoade di "24" si ma prinde dimineatza langa PC/DVD". Nu pot sa nu-l inteleg, si eu am pierdut nopti urmarind Prison Breake, 24, Stargate, Lost, dar eu inca mai am viatza sociala. Sau asa imi place sa cred. Problema e ca se generalizeaza aspectul asta de ahtiere dupa televizor/home cinema/calculator. Marea majoritate a prietenilor mei care au trecut de 30-35 de ani au trecut la pasiuni "berea in fatza TV/PC-ului". Sa le fie rusine!
Gata, ma duc iau o bere ca incepe meciul! :D

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ehe! Tristete mare, mon cher! Un studiu facut de specialistii britanici, americani,germani sau dracu stie... zice ca petrecem cam 4 ore zilnic in fata TV-ului. Pentru comunicarea cu partenerul/copiii/alte animale importante petrecem fix: 2 MINUTE/zi! Vai viata noastra!

Isit

Anonim spunea...

Poate esti printre putinii care inca mai au viata sociala... am o gramada de cunostinte care au ramas la statutul de "prieteni virtuali" pentru ca e mai usor sa stai in fata mess-ului decat sa iesi la un suc, e mai comod sa descarci un torrent decat sa mergi la cinema :(. Nu stii ca virtualul este cred ca prima problema a societatii in care traim? Nu vb aici de lumea a 3a, ei la capitolul asta stau inca bine.

Unknown spunea...

Pai aia din lumea a treia stau prost pt ca nu au acces la tehnologie, si nici bani. Sa nu uitam ca si noi stateam bine la capitolul conditie fizica pe vremea lu ceashca, cu nu aveai PC, net si televiziune...rupeai curtea scolii :D