luni, 20 octombrie 2008

Azi am jignit un aurolac

Eram in trafic azi, la Unirii la semafor. Un aurolac trecea printre masini. Pe bord zacea o moneda de 10 bani. Desi nu mai dau de mult de mila, iau moneda si i-o intind prin geamul deschis. Mi-a raspuns: "Ma jignesti!" S-a intors si a trecut randul celalalt de masini. M-a pus dracu' sa-l jignesc!...futu-ma-n domnia lui!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cosac, eu zic sa-ti fie rusinica rusinica de tot, nu stii ca ormai se specifica"daca aveti sa-mi dati 1 leu, sa va dea inapoi dzeu":))...nu mai esti in tendintze :)))))

Anonim spunea...

poate ar trebui sa se faca o campanie si pe seama asta - nu mai dati bani la aurolaci asa cum a fost cea cu "nu blocati intersectia"

Anonim spunea...

Aseara 4 tiganusi,ca altfel nu le pot spune,imbracati ca dracu,murdari din cap pana la picioare,nepieptanati, cu haine rupte,vai de mama lor,manacau domne' in Mec in Unirii! Pai ce dracu,ne permitem sa mancam pe cateva sute de mii,meniuri intregi, in loc sa isi cumpere o paine si un kg de cartofi sa isi prajeasca... Mai demult mi s-a dat un flyer de la politia comunitara, prin care eram sfatuiti sa nu mai dam de mila aurolacilor astora... statisticile arata ca ei primesc in medie lunar intre 2000-5000 de lei. dupa cum vezi,mai bine iesi in strada la cersit ca tot castigi mult mai bine decat la job-ul ala asa de solicitant... asa ca vedeti-va de viata voastra,multi dintre ei au mai multi bani decat va imaginati... 10 bani nu mai sunt buni... vrem deja de la un leu in sus,pai ce....