vineri, 10 octombrie 2008

No need Cool photos

Din ce in ce mai 'la moda' este sa ai fotografii cu vedetele. Sau din ce in ce mai disperata noua generatie dupa fotografii cu vedetele. La concerte, la teatru, la filmari. Chiar atunci cand este vorba despre oameni politici lumea se incanta sa dea mana, sa faca o fotografie, m-am intalnit cu x, a trecut pe langa mine,a vorbit cu mine, d-astea.
Omul ramane marcat ca si cum s-ar fi intamplat cine stie ce fericire in viatza lui, a nascut sotia sau a luat ala mic la facultate.
In realitate omul ala, 'vedeta' nu-si aduce aminte nicicum despre respectiva persoana, pozeaza din complezentza si discuta asijderea. E deplasat sa-l rogi sa faca o fotografie cu tine doar din punctul tau de vedere. Din punctul lui, e ceva obisnuit, e pretul statutului de 'vedeta'.
Pe masura ce ajungi sa cunosti 'vedetele' iti dai seama ca sunt oameni obisnuiti cei mai multi, oameni normali ca si tine. Sau mai sunt cei care nu iti incap in piele de vedetism, dar oameni cu caracter indoielnic se gasesc in toate paturile.Intr-un cuvant,si c*catul lor pute...ca sa o spunem franc.
Bai generatia PRO, nu mai disperati accesurile back stage si nu mai umpleti albumele cu astfel de foto, daca vedeta aia o sa ramana in picioare si peste ani, amintirile vor ramane la fel de vii de fiecare data cand ii vei auzi/vedea. No need cool photos.

Niciun comentariu: